Wil jij terugkeren in je kernfrequentie?

In mijn boek Lemurische Zielsheling vertel ik je er meer over. Jij kunt als lezer van Paravisie gratis een mooie weggever met tips over dit onderwerp krijgen:

Lieve Lichtbrenger, wil jij graag tips ontvangen om terug te keren in de frequentie van je Ziel? Geef je dan op voor mijn gratis weggever. Je ontvangt een aparte e-mail om je inschrijving te bevestigen. Check ook even je spam folder. Naast de weggever kom je ook op mijn mailinglijst voor het Lichtnieuws. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GPDR Toestemming

Klik hier voor ons privacybeleid.

Ontvang de gratis kernfrequentie wegger

  • leer onderkennen wanneer je wel en niet vanuit je kernfrequentie leeft.
  • ontvang een channeling van Meester Adama over de Lemurische Weg:  trouw zijn aan je Ziel
  • met 15 tips om je te helpen terug te keren in je kernfrequentie

Je kunt nog veel meer over mij en mijn werk lezen op Angel Light Heart en de Angel Light Heart Blog.
Tevens vind je al mijn produkten in de webshop Angels & Co.

Angel Light Heart
Angel Light Heart Blog
Angels & Co