De magie van ascensie

Wat leuk dat je hebt meegedaan aan het online retreat ‘De magie van ascensie.’ Ik hoop dat alle interviews je hebben geinspireerd en je trilling hebben verhoogd.

Lightworkportal logo

Ascensie: een tweeledig proces

In mijn ogen is ascensie zowel een periode op Aarde waarin er bijzondere energetische verschuivingen plaatsvinden naar aanleiding van de influx van energie die naar onze planeet komt, als een weg van groei van de mens.

Het is echter aan de mensen zelf of ze de keuze maken gebruik te maken van deze energie en de verandering te maken van 3D- naar 5D-bewustzijn en daarmee van angst naar onvoorwaardelijke liefde en van afgescheidenheid naar Eenheidsbewustzijn.

Jouw Licht gronden

In het interview gaf ik onder andere aan hoe belangrijk het is om in dit proces goed gegrond te blijven. Door te gronden via je aardesterchakra verbind je je met de kern van Moeder Aarde, maar ook met het kristallijne grid om de Aarde. Dit helpt je niet alleen om je eigen Zielelicht te gronden en zo bij te dragen aan een Nieuwe Aarde, het helpt je ook om meer af te stemmen op de 5D-energie die langzaam voelbaar wordt op Aarde.

Mijn eerste weggever is dan ook deze aardestermeditatie. Ik geef je twee versies om uit te proberen.

Je trilling verhogen

Ieder mens kan eraan werken zijn of haar eigen trilling te verhogen.
Een van de dingen die daarbij helpen, is het meer leven vanuit vreugde. Mijn boek over dit onderwerp ben ik nu aan het schrijven en ik hoop natuurlijk dat velen van jullie het zullen gaan lezen.
Als tweede weggever geef ik je graag een van de meditaties uit het boek. Je kunt kiezen uit een opgenomen meditatie met en zonder muziek.

BESTEL NU ALVAST JOUW VREUGDEBOEK

Tijdens mijn interview vertelde ik je al over de trillingsverhogende kracht van vreugde en het boek dat ik hierover aan het schrijven ben, Je kunt het boek nu al reserveren. Dan krijg je hem als eerste, zodra hij in februari uitkomt.

Niet alleen krijg je als cadeautje een vreugdelijst met handige infosheet als jij vooraf bestelt. Als deelnemer van het online retreat krijg jij ook 1 euro korting met kortingscode MAGIE

Deze korting geldt tot het einde van dit jaar.

BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR>>>

 

Speciale korting

Wil je verder werken aan je groei en de verhoging van je trilling? Dan kun je de hele maand december gebruik maken van maar liefst 25% korting op alle cursussen en workshops hier in de Lightworkportal. 

Je kortingscode is MAGIE25

Dank je wel voor het deelnemen en voor alles wat jij doet om je eigen trilling te verhogen!
Liefs & Licht,
Cathelijne

P.S. Wil je mij en mijn werk blijven volgen, geef je dan op voor mijn maandelijkse Engelen & Lichtnieuws.

Cathelijne Filippo

Cathelijne Filippo

Cathelijne is spiritueel schrijfster, coach, heler, psycholoog, Lichtwerkster en kunstenares. Al haar werk richt zich erop jou te helpen je Ware Zelf te zijn en je innerlijke Licht te stralen en de overgang te maken van 3D- naar 5D-bewustzijn.

Ze is schrijfster van de boeken Engelen op je Pad, Engelen Doeboek, Leef vanuit je Ziel, Lemurisch Lichtwerk en Eenheidsbewustzijn.

Lees meer over haar werk op:

www.angelightheart.nl

www.angelsco.nl