We zijn afwezig van 26-6 tot en met 21-7. Cursuspakketten worden verzonden vanaf 22-7. Reacties op het forum volgen dan ook weer.

“Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou,
zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.”

Stel je voor hoe prachtig het zou zijn …

 

…als je jouw pad van Licht zou lopen.

…wetend dat je zoveel meer ben dan je dagelijkse persoonlijkheid.

…vol vertrouwen dat jouw Ziel hier een missie heeft.

…terwijl je ondersteund wordt door je engelen en spirituele gidsen.

Je bent een Lichtwerker. Je bent hier om aardse ervaringen op te doen, te groeien en te leren. Maar als Lichtwerker heb je ook een taak voor de wereld. Jouw unieke Licht, je gaven, heb je vanuit eerdere levens meegenomen dit leven in om bij te dragen aan een Nieuwe Aarde.

Om dat te kunnen doen, mag je jezelf helen, in je kracht gaan staan, je eigen Licht ontdekken en durven uit te stralen.

 

“We zijn allemaal Zielen van Licht in een menselijk lichaam.”

Ontdek jouw unieke pad van Licht

Ieder mens heeft een uniek pad. Mijn pad als Lichtwerker is die van de wounded healer. Ik ben altijd hoogsensitief geweest met een groot gevoel van empathie voor anderen. Ik wilde anderen helpen en deed dat eerst 15 jaar als psycholoog, gedragstherapeut, oplossingsgericht therapeut en mindfulness trainer.

Daarnaast liep een diepgaande spirituele ontwikkeling. Vanaf 1999 channelde ik met name Aartsengel Michael, maar ook andere engelen en meesters. Ik leerde Usui Reiki, Bach bloesem therapie, werken met Ascended Masters, Angelic Reiki, engelentherapiecoaching en het doen van readings.

Door dat alles heen werd ik begeleid door mijn spirituele gidsenteam me en vond ik mijn eigen manier van werken, coachen, helen en Lichtwerk. Dat doe ik nu met veel liefde en vreugde in mijn bedrijf Angel Light Heart. Naast alle workshops en cursussen op de Lightworkportal, kun je voor mijn andere producten en diensten terecht bij Angels & Co.

Het liefste inspireer ik anderen om ook hun unieke pad te vinden, hun unieke Licht te schijnen en zo in hun Lichtwerkerskracht te gaan staan.

Wat heb jij daarvoor nodig?

“Ik combineer technieken uit de reguliere psychologie
en spirituele coaching.”

Ik ondersteun en begeleid je graag

 

  • en leer je je eigen Licht te verankeren
  • bij het gronden in de 5D Aarde om zo gecentreerd jouw pad te gaan
  • bij het leren werken met je engelen en spirituele gidsenteam
  • bij het transformeren van dat wat jouw Licht dimt en wat je tegenhoudt om je authentieke Zelf te Zijn
  • bij het vinden van jouw Lichtpad, zielskwaliteiten en het uitdragen hiervan
  • bij het vinden van jouw unieke bijdrage als Lichtwerker; jouw eigen Lichtwerk

“Je krijg steeds helderder wat jouw ware pad is
en hoe jij trouw kunt zijn aan je eigen Ziel.”

Ik ben Cathelijne Filippo, Lichtwerker, psycholoog, coach, creatieve duizendpoot, engelenexpert en schrijfster van de boeken ‘Engelen op je Pad’, ‘Engelen Doeboek’, ‘Leef vanuit je Ziel’, ‘Lemurisch Lichtwerk’, ‘Eenheidsbewustzijn’, ‘De helende kracht van vreugde en van het ‘Drakenorakel‘ de ‘Engelenlichtkaartjes‘ en ‘Lemurische Lichtkaarten. Ik heb meegewerkt aan artikelen in de Paravisie en heb artikelen over de engelen en andere spirituele begeleiders en onderwerpen geschreven in het Engelse tijdschrift Paradigm Shift.

Zoals gezegd, heb ik jarenlange ervaring als psycholoog en heb ik een uitgebreide scholing op zowel regulier als alternatief gebied. Mijn achtergrond voor het werken met engelen zijn opleidingen tot Engelentherapiecoach®, Angelic Reiki Healer en Teacher en Certified Angel Card Reader® in Londen.

In mijn werk combineer ik al die vormen tot een werkvorm die mijn kwaliteiten het beste tot hun recht doen komen, en -niet onbelangrijk- waar ik blij van word. Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.

We mogen met zijn allen de beweging maken naar 5D-bewustzijn; leven vanuit eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Ik help en inspireer je daar graag bij.

Dat doe ik door middel van mijn online workshops en cursussen hier in de Lightwork Portal, maar ook door:

Cathelijne

Een selectie van mijn boeken en orakels:

De Helende kracht van vreugde
Eenheidsbewustzijn
Lemurisch Lichtwerk
Leef vanuit je Ziel

Je kunt nog veel meer over mij en mijn werk lezen op Angel Light Heart en de Angel Light Heart Blog.
Tevens vind je al mijn produkten in de webshop Angels & Co.

Angel Light Heart
Angel Light Heart Blog
Angels & Co