Veel gestelde vragen

Hoe log ik in?

Wanneer je een cursus hebt besteld, ontvang je automatisch een mail met je inloggegevens. Let op! Soms komt de bevesitiging van betaling wel in je inbox, maar komt de inlogmail in je SPAM (omdat er een link in staat). Check dus je SPAM/junkfolder. Vervolgens kun je op de pagina MijnCursusen of via het hoofdmenu inloggen.

Kan ik inloggen als ik geen cursus heb besteld?

Lightwork portal is bedoeld voor cursisten. Door een cursus aan te schaffen, ontvang je automatisch de inlog en kun je ook deelnemen aan de forums en groepen. Overigens kun je wel gratis deelnemen aan de challenges. Hiervoor heb je geen inlog nodig.

Kan ik mijn cursus annuleren?

Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen 12 uur na ontvangst van onze orderbevestiging per e-mail. Zo heb je de tijd kennis te maken met de cursus en mijn stijl van lesgeven. Bevalt dit niet of is het toch niet wat je ervan had gewacht, dan kun je dit aangeven. Je bestelling annuleren kan alleen door een bericht te sturen via het contactformulier. Vermeld hierin duidelijk je naam en het ordernummer. Indien de geannuleerde bestelling reeds is betaald, zal deze binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Moet ik eenhoornkaarten in huis hebben om de eenhoorncursus te kunnen doen en zo ja welke?

Bij het maken van de cursus maakte ik oorspronkelijk gebruik van zowel de Magische Eenhoornkaarten van Doreen Virtue als de Eenhoornkaarten van Diana Cooper. Ik besprak beiden sets en je kon als cursist zelf besluiten welke je wilde aanschaffen om te oefenen. Ondertussen zijn beiden sets niet langer verkrijgbaar en ze worden helaas ook niet herdrukt. Gelukkig is er een goed alternatief met het Orakel van de Eenhoorns van Cordelia Fransesca Brabbs. Ik raad je aan deze aan te schaffen (dat kan via www.angelsco.nl). Je wordt niet getoetst op het zelf doen van readings, dus als je niet wilt werken met readings, dan kun je alleen kennis nemen van de stof zonder toe te passen. In dat geval kun je er eventueel voor kiezen geen orakel aan te schaffen.

Hoelang heb ik toegang tot mijn cursus?

Je hebt standaard een jaar de tijd om je cursus af te ronden. Lukt dit door omstandigheden niet, dan hun je je cursus of workshop hier verlengen. Mail vervolgens naar cathelijne@angellightheart.nl om aan te geven welke cursus je wilt verlengen. Dit wordt vervolgens handmatig voor je gedaan.

Mag ik op basis van geleerde helingstechnieken heling op afstand sturen naar een ander?

Dat mag zeker, maar zorg ervoor dat deze persoon hiervoor goedkeuring heeft gegeven. Het is belangrijk altijd eerbied te hebben voor de vrije wil van de ander en dit niet ongevraagd te doorkruisen met een heling.

Kan ik op grond van het doen van cursussen van Lightwork Portal een eigen praktijk starten?

Hoewel je bij veel van de cursussen technieken leert die direct toepasbaar zijn in een praktijk (zoals het gebruiken van essences, doen van readings en geven van healings) maken deze losse technieken in mijn ogen niet dat je zomaar een praktijk kunt starten. Voor het starten van een praktijk is het belangrijk dat je weet wat je doet, dat je goede gespreksvaardigheden bezit en een gedegen medische en/of psychosociale basiskennis hebt. Ook is het belangrijk dat je je aansluit bij een vakvereniging met geschillencommissie om veiligheid en kwaliteit te waarborgen voor je cliënten. Denk hierbij ook aan een aansprakelijkheidsverzekering.
Als je aan deze voorwaarden voldoet, dan kun je de geleerde technieken goed binnen je bestaande pallet aan begeleidingsvormen toevoegen en kunnen ze van grote waarde zijn bij een spirituele, healings- of coachingpraktijk.

Mijn cursusvoortgang lijkt niet goed te worden bijgehouden

Wanneer je in je les en cursusoverzicht kijkt, dan zie je voor iedere les en ieder onderwerp een cirkeltje. Als je jouw les hebt afgerond zie je hier een vinkje in.

Je moet daarvoor echter nadat je een onderwerp of les hebt afgerond zelf onderaan je onderwerp of les op de middelste knop drukken waarop staat ‘markeren als voltooid’. 

Ik kan alleen de eerste les en video van de cursus zien

Zeer waarschijnlijk kom je niet bij de volgende les of het volgende lesonderwerp, omdat je vergeten bent op de groene knop met ‘markeer als compleet’ te drukken.

Waar vind ik het forum bij mijn cursus?

Wanneer je naar de startpagina van je cursus gaat onder ‘mijn cursussen’, dan vind het forum aan de rechterkant. Onderstaande voorbeeld laat dit zien bij de eenhoorncursus. Je vindt het naast het pijltje en binnen het ovaal. De tekst ziet er niet als een link uit maar is wel aanklikbaar. Klik in het geval van het onderstaande voorbeeld dus op ‘eenhoornforum’.

schermafbeelding eenhoornforum

 

Wat is je visie op vaccinatie?

Naar aanleiding van een gepubliceerde blog over mijn vermeende visie op vaccinatie zijn er meerdere mails binnengekomen. Om deze reden beantwoord ik de vraag hier.

Er zijn onder jullie best wat mensen die me in de coronatijd hebben gevraagd of ze nou wel of geen vaccinatie moesten ondergaan. Ik heb altijd gezegd dat ik daar niet over kon en mocht adviseren. Uiteindelijk was het een medisch vraagstuk en een persoonlijke keus die ieder voor zich moest afwegen. Dat wat ik erover deelde was altijd dat we met compassie en begrip naar elkaar en elkaars keuzen mogen kijken en dat wat voor de een goed is niet noodzakelijkerwijs goed is voor de ander. Mijn werk richtte zich altijd op het verminderen van angst en vergroten van hoop en dat doet het nog. Ik hoop met mijn werk angst en polarisatie te verminderen waar ik kan.

Voor de volgers die wel wilden vaccineren of het gevoel hadden dit vanwege bijvoorbeeld medische risicofactoren te ‘moeten’ doen heb ik een channeling geschreven waarin ik Adama vroeg hoe dan voor te bereiden. Er was namelijk veel angst voor blijvende spirituele effecten en hierover heb ik met Adama een stuk geschreven om ieder te helpen deze eventuele effecten te minimaliseren. Helaas is dit stuk zonder mijn medeweten of goedkeuring – met een totaal disrespect voor copyright en zonder de context waarin het destijds was geschreven– op een vrijheidsblog gedeeld en word ik daarin afgetekend als iemand die anderen ertoe heeft ‘aangezet’ vaccinatie te ondergaan. Voor degenen die mijn werk kennen zal duidelijk zijn dat deze persoon mijn werk niet werkelijk kent of niet heeft begrepen.

Vaccinatie is en blijft ten alle tijden een medische en persoonlijke keus. Mijn enige advies was en is: welke keuze je ook maakt of hebt gemaakt, blijf dicht bij jezelf, volg je eigen hart en Ziel en laat je niet door angst leiden. En…voel wat wel en niet resoneert. Dat geldt ook voor de informatie op deze site en mijn blog. Ieder heeft zijn eigen, unieke pad te gaan. Leg de verantwoordelijkheid daarvoor niet buiten je, maar blijf trouw aan jezelf.

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet bij, stel deze dan gerust. Je kunt al je inhoudelijke vragen over de cursus stellen in het forum van je cursus. Zo kunnen andere cursisten er ook hun voordeel mee doen.
 
Heb je andere vragen, dan kun je me mailen. Ik streef ernaar binnen drie werkdagen te reageren, m.u.v. woensdagen, weekenden en vakanties. 

Je kunt nog veel meer over mij en mijn werk lezen op Angel Light Heart en de Angel Light Heart Blog.
Tevens vind je al mijn produkten in de webshop Angels & Co.

Angel Light Heart
Angel Light Heart Blog
Angels & Co