Tijdens de Lichtactivatie heb je twee Zaden van Licht mogen ontvangen.

Het was heel bijzonder voor mij om dit op deze manier met jullie te mogen delen, want tot nog toe heb ik wel geschreven over de Zaden van Licht (met name in Lemurisch Lichtwerk) en heb ik honderden kristallen mogen activeren met Zaden van Licht, maar niet eerder heb ik ze via een Lichtactivatie op deze manier vrij mogen geven. Ik ben dan ook heel benieuwd naar jullie reactie, waarover straks, onderaan deze pagina, een verzoek. Maar eerst iets meer uitleg over de Zaden van Licht. In de Lemurische Lichtkaarten, zijn ze kort omschreven:

Zaden van Licht

  Deze Moederboom (zie kaart) draagt Zaden van Licht in zich. De Lemurische Meester Adama noemt de Zaden van Licht ook wel Gouden Lichtdeeltjes:

  Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure Lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan goddelijke geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de Aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de Zaden van Licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de Aarde.

  Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de Zaden staan ten dienste van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en van een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking nodig tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kunnen geven.

  Je hebt dankzij de Lichtactivatie de mogelijkheid te werken met de Zaden van Licht. Daarbij is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je je in een staat van hoger bewustzijn bevindt. Ze herinneren je aan jouw eigen Lichtpotentie. Zoals de Zaden van Licht Lichtwerk en intenties kunnen helpen zaaien, zo kun jij jouw ware potentie gaan leven als je je afstemt op je eigen pad.

  Welke metaforische zaden wil jij nu in je leven planten? Welke voedingsbodem hebben zij nodig om te groeien? Geef het nu prioriteit. Adama zegt:

  Laat de Zaden van Licht je begeleiden op je pad en naar overvloed. Dompel jezelf onder in het leren van nieuwe zaken. Dan kun je vervolgens samen met je spirituele gidsenteam identificeren welke metaforische zaadjes je nu moet planten. Je eerste stap is om terug te keren naar je bewustzijn van Licht. Je tweede stap is jezelf en degenen om je heen te vullen met vreugde. Vergeet alsjeblieft niet dat je niet alleen bent. We zijn hier om je te helpen, om je te ondersteunen en we omhullen je met Licht. We helpen je eraan te her-inneren Wie je Werkelijk Bent: een magnifiek wezen van Licht!

  Naast het planten van deze metaforische Zaden in je persoonlijke leven, kun je Zaden van Licht ook aanwenden om meer Licht naar de Aarde te brengen door middel van Licht- en energiewerk.

  Affirmatie:

  Ik plant nu Zaden van Licht in mijn leven en geef mijn aandacht en energie aan die dingen die mijn trilling en die op Aarde verhogen.

  Ik heb voor het allereerst kennisgemaakt met de Zaden van Licht tijdens Lichtwerk bij de sequoia’s van Yosemite National Park. Je leest het hele verhaal in Lemurisch Lichtwerk, maar voor wie dat boek niet heeft is er ook een blog over de ervaring destijds.

  Ondertussen heeft mijn werk met de Zaden van Licht zich steeds verder verdiept dankzij alle kristalactivaties die ik er mee heb mogen doen. Afgelopen juni gebeurde er echter iets bijzonders. Wie de blog volgt, heeft het destijds al kunnen lezen in de blog die ik er toen over schreef. Aartsengel Michael activeerde een Zaad van Licht in mijn hart. Iets wat ik hoop over een tijd ook door te kunnen geven. Een gevolg ervan is dat ik sindsdien met aartsengel Michael heb geschreven over de Zaden van Licht. Ik voel een nieuw boekproject aankomen.

  En daar kun jij bij helpen. Want ik ben heel benieuwd wat je hebt ervaren bij de activatie. Daarnaast weet ik dat velen van jullie een of meer kristallen hebben die zijn geactiveerd met Zaden van Licht. Wellicht heb je ook daar bijzondere ervaringen over. En ik ben benieuwd of je liever een boek, cursus of beiden (of geen van beiden, dat kan natuurlijk ook) over dit onderwerp zou zien verschijnen.

  Het invullen van de enquete kan enkele minuten duren of langer, afhankelijk van wat je wilt delen. Je vindt de enquete hier>>>