Welkom bij deze Lichtactivatie mini-workshop

Welkom bij deze vanuit Licht en Liefde ontvangen en doorgegeven Lichtactivatie. Je vindt de opname onderaan deze pagina. Wanneer je kunt, beluister deze dan op 8-8 om 20 uur en sluit je aan bij alle andere Lichtbrengers en Lichtwerkers die dit samen met mij doen.

Sluit je aan wanneer je voelt dat je graag mee wilt gaan in dit veld van activerende energie en Licht en dat je mee wilt stappen door deze poort zodat je nog meer van je eigen zielelicht in je leven kunt integreren en leven!

 De opname is deze keer niet in een uitgebreide, betaalde workshop vervat omdat het ontbrak aan tijd om dit te kunnen doen. Omdat ik duidelijk voelde dat het wel belangrijk was deze te creeren, is het dus allemaal teruggebracht tot deze 8-8 pagina en is deze vrij beschikbaar voor iedereen die mijn nieuwsbrief ontvangt. Voel je ook vrij hem door te sturen.

Zou je normaal mee hebben gedaan aan de betaalde variant en vind je het fijn dit werk te ondersteunen, dan vind je onder de activatie een donatielink.

Lightworkportal logo

De periode van de Leeuwenpoort en de spirituele groeikracht ervan

De Leeuwenpoort draagt een activerende energie in zich. Het is een tijd van kosmische uitlijning, activatie en initiatie en daarom is het prachtig met elkaar tijdens deze online Lichtactivatie samen te komen om deze energie bewust te ontvangen. Samen zetten we zo een veld neer waarbinnen de energie veilig kan landen voor het hoogste goed van iedereen die deelneemt. En ook voor wie er niet bij kan zijn en later kijkt, is dit veld aanwezig.

De Zon staat in Leeuw en de planeet Sirius zendt ons zijn wijsheid en Lichtcodes.

Dit is een unieke mogelijkheid van energetische opening voor transformatie waarbij er Lichtcodes vanuit de Lichtwerelden naar ons toekomen. Dat kan betekenen dat er in de periode van de Leeuwenpoort (tussen 26 juli en 12 augustus) licht wordt geschenen op delen van je leven waar de frequentie omhoog mag en kan, wanneer je hiervoor kiest. Het kan dat er zaken in je leven spelen waarvan je opeens heel duidelijk wordt dat ze niet meer passen bij jouw zielepad door het leven.

Zelf werd ik gewezen op plekken en contacten in mijn leven waar ik mijn energie en Licht weggeef en liefdevolle maar heldere grenzen nodig zijn. Ik heb iemand die altijd veel van mij vraagt dan ook een gezonde grens aangegeven. Dit werd niet goed ontvangen. Het doorbreken van oude patronen kan dus best pittig zijn. Maar deze periode geeft ons ook de kracht en ‘push’ om dit te doen zodat we onszelf echt kunnen uitlijnen met onze Ziel en zielsmissie.

Schrijfoefening

Je kunt voorafgaand aan het meedoen aan de Lichtactivatie voor jezelf opschrijven waar in je leven de frequentie eventueel omhoog mag en wat je kunt loslaten of veranderen om dat te kunnen bewerkstelligen.

Het is daarbij net zo goed belangrijk bij jezelf te raden te gaan wat je echt energie en vreugde geeft en wat je inspireert. Want de Lichtcodes die nu naar ons toekomen nodigen ons uit om meer en meer in lijn met onze Ziel en ons hoogste Licht te leven. Ze helpen je dus meer af te stemmen op je eigen Ziel en de Lichtcodes van jouw Ziel.

Lichtcodes en Zielsmissie

In mijn boek Lemurische Zielsheling lees je meer over je Ziel, diens missie en het feit dat we allemaal diepere kwaliteiten en Lichtcodes in onze Ziel dragen die we meer en meer op Aarde neer kunnen zetten. Wanneer we onze zielsmissie leven, dragen we bij aan meer Licht op onze planeet want we stralen dan veel helderder ons Licht. Door deze Lichtactivatie te doen draag jij daar dus ook aan bij, want je werkt bewust aan het verhogen van je trilling.

Laten we nu de dingen die je hebt opgeschreven loslaten en vervolgens je Ziel uitnodigen om via je Hoger Zelf aanwijzingen te geven waar jij je de komende tijd op mag richten. Want, de Leeuwenpoort biedt ook versterkte manifestatiekracht. De Leeuwenpoort is als een poort, een doorgang die je helpt om meer van je eigen zielelicht in je leven te brengen en jouw Ziel meer te belichamen zodat je ook meer uit je Ziel kunt gaan leven.

Deze Leeuwenpoort nodigt je uit om je hart te openen voor Goddelijke Liefde, je mind te openen voor Goddelijke Wijsheid en je solar plexus te openen voor Goddelijke Wil. Zo kun je je ego-bewustzijn gaan ontstijgen en steeds meer vanuit je Ziel leven. Het is dus een tijd waarin je een Lichter pad kunt kiezen, een nieuwe richting, een nieuwe tijdlijn. Deze Leeuwenpoort nodigt je, net als die van vorig jaar, uit tot ‘High Vibrational Living’, ofwel leven vanuit je hoogste Licht. Om dit te doen open je je hart en laat je de nieuwe Lichtcodes door je hart naar binnenkomen. Voel dat Licht in je hart en laat het je helemaal vullen. Laat het de liefde in je hart vergroten en stuur die Liefde naar de uitdadingen in je leven zodat je deze met compassie gaat zien.

Oefening: patronen loslaten

  1. Neem dat wat je eerder hebt opgeschreven even bij je. Voel hoe dat patroon of die patronen impact op je energieveld hebben.
  2. Maak er heel diep contact mee. Je kunt je ogen hierbij sluiten. En voel heel goed of je dit nog wilt.
  3. Stel je dan voor je dat er een Lichtwezen of Engel uit jouw spirituele gidsenteam naar voren treedt en als het ware voor je staat.
  4. Adem dan heel rustig en diep via je neus in en adem vervolgens jouw oude patroon/patronen uit naar je spirituele gids toe. Zie voor je en voel hoe je dit patroon loslaat en aan het Licht geeft.
  5. Kijk maar wat er mee gebeurt. Misschien lost het op. Misschien wordt het iets anders.
  6. Laat het me je intentie transformeren tot zuiver Licht.
  7. Besluit voor jezelf dat je hiermee ruimte hebt gemaakt voor een nog authentieker leven. En neem je voor straks in de Lichtactivatie door een nieuwe poort te stappen die je daar energetisch bij ondersteunt.
  8. Breng nu je aandacht terug naar je lichaam. Voel je voeten op de grond. Voel je rug tegen de stoel. Adem een paar keer diep en rustig in en uit. En open je ogen.
  9. Je kunt dat wat je hebt opgeschreven naderhand verscheuren of verbranden (zorg dat je dat op een veilige manier doet).

Lichtgrid van drakeneieren

Rond de zomerzonnewende mailde een lieve klant me over hoe zij – mede dankzij het werk van Magenta Pixie – een boodschap ontving hoe het nu eindelijk de tijd is voor de Draken Eieren om hun lijnen op aarde te versterken en te verbinden. Zodra ze me dit liet weten, zag ik hoe het netwerk wat ik al vaker heb waargenomen tussen de septarie drakeneieren, hun bijbehorende drakengidsen en hun menselijke hoed(st)ers, helemaal oplichtte. Deze week zag ik dat er bij de nieuwe septarie drakeneieren veel babydraken kwamen. Die overigens heel snel uitgroeien tot reuzedraken. In die zin deden ze me denken aan Zaden van Licht, maar in dit geval van drakenlicht, die de potentie van de volledige draak in zich dragen. 

Heb jij een septarie drakenei in bezit? Leg deze dan op je altaar, of waar je ook zit neer bij het doen van de Lichtactivatie. Je kunt het ei ook vasthouden. De Lichtactivatie zal  niet alleen jou in je Licht zetten maar zal dit ook doen bij het ei en deze stevig doen aanhaken bij het Lichtgrid van eieren. Daarbij is onze intentie dat dit Lichtgrid alle zuivere hoed(st)ers en hun eieren verwelkomt en bedoeld is voor draken van de vijfde en hogere dimensies en dat dit Lichtgrid het hoogste Licht draagt en versterkt op Aarde. 

Heb jij nog geen drakenei en voel je dat dit jou roept? Ze zijn weer in de shop en bestel je voor 19 uur op 8-8 en geef je in de opmerkingen aan dat je dit wilt, dan neem ik jouw drakenei voor jou mee tijdens de Lichtactivatie.

Bestellen kan hier>>>

Bekrachtiging van de Zaden van Licht

Heb jij een of meer kristallen die ik voor je heb geactiveerd met een Zaad van Licht? Neem deze dan ook bij je tijdens de Lichtactivatie. Al deze Zaden van Licht worden als het ware versterkt door de Lichtactivatie. Je kunt het je voorstellen als een vlammetje. Houdt er zuurstof bij, en een vlam groeit. Op eenzelfde manier groeit de Lichtkracht van de Zaden van Licht door deze Lichtactivatie. De kristallen worden daarmee ook weer meegenomen in de hogere trilling die er nu voor ons aanwezig is.

Ik zal tijdens deze Lichtactivatie ook weer een groep Lemurische mini-kistalletjes programmeren met Zaden van Licht. Deze zijn specifiek bedoeld voor het doen voor Lichtwerk. Zo zetten we het mooie veld met energie nog weer door in ons Lichtwerk. Het is erg lastig nog aan deze kleine kristalletjes te komen, dus op=op.

 

Je bestelt ze hier>>>

Zorg dat je de voorbereidende oefeningen liefst al hebt gedaan, zodat je energetisch helemaal klaar bent om de Leeuwenpoort door te gaan. Beluister de Lichtactivatie als het mogelijk is om 20 uur. We vormen dan met elkaar een Veld van Lichtenergie. Maar weet dat als je binnen de periode van de Leeuwenpoort (tussen 26 juli en 12 augustus) op een ander moment afstemt je ook bij dit Veld kunt voegen. In de innerlijke werelden vallen tijd en ruimte weg.

Je kunt zelf kiezen of je de Lichtactivatie met of zonder achtergrondmuziek beluistert. Net wat je prettig vindt.

8-8 Leeuwenpoort Lichtactivatie - zonder muziek

met Naam van de artiest

8-8 Leeuwenpoort Lichtactivatie -met muziek

met Naam van de artiest

Energie-uitwisseling

Heb je genoten van deze Lichtactivatie en vind je het fijn dit werk te steunen en te zorgen voor een fijne energie-uitwisseling, dan waardeer ik het enorm als je een bijdrage wilt doen via de donatiepagina van Angels & Co. Je kunt daar iedere veelvoud van 1 euro doneren die voor jou goed voelt als dank voor de Lichtactivatie.  

Doe hier jouw vrijwillige bijdrage >>>

 

Dank je wel voor het deelnemen en voor alles wat jij doet om je eigen trilling te verhogen!

Liefs & Licht,
Cathelijne

P.S. Ben jij cursist van een van de eerdere Lichtactivaties van dit jaar of van de Lichtwerker 101, dan heb je toegang tot het Lichtwerkerforum hier op de site. Ik nodig je van harte uit daar onderling je ervaringen te delen.

Cathelijne Filippo

Cathelijne Filippo

Cathelijne is spiritueel schrijfster, coach, heler, psycholoog, Lichtwerkster en kunstenares. Al haar werk richt zich erop jou te helpen je Ware Zelf te zijn en je innerlijke Licht te stralen en de overgang te maken van 3D- naar 5D-bewustzijn.

Ze is schrijfster van de boeken Engelen op je Pad, Engelen Doeboek, Leef vanuit je Ziel, Lemurisch Lichtwerk, Eenheidsbewustzijn, De helende kracht van vreugde en Lemurische Zielsheling.

Lees meer over haar werk op:

www.angelightheart.nl

www.angelsco.nl