Welkom

Welkom bij het online retreat De helende kracht van vreugde. Met dit retreat vier ik de publicatie van mijn nieuw boek met gelijknamige titel.

Voor iedereen die dit boek al had gereserveerd, is het als het goed is ondertussen op de deurmat gevallen, of doet het dat deze week.

Heb je het boek nog niet besteld, dan kan dat natuurlijk.

[dsm_button button_one_text=”Bestellen” button_one_url=”https://www.angelsco.nl/a-62165725/boeken/de-helende-kracht-van-vreugde-voorbestelling/#description” button_one_url_new_window=”on” button_alignment=”left” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” custom_button_one=”on” button_one_text_size=”14px” button_one_text_color=”#474747″ button_one_bg_color=”rgba(11,186,174,0.38)” button_one_border_width=”0px” button_one_border_radius=”17px” custom_margin=”||57px|||” locked=”off” _i=”2″ _address=”1.0.0.2″ /]

Over het retreat

Gedurende drie dagen staan we stil bij het belang van vreugde voor onszelf, ons welzijn, onze trilling en hoe het daarmee bij kan dragen aan een Nieuwe Aarde.

Op 2 februari wordt de informatie voor de eerste dag ontsloten, op 3 februari die van de tweede dag en op 4 februari is de laatste dag. Vervolgens zal alles tot en met de 9e gratis toegankelijk zijn. Je kunt er dus op je eigen tempo doorheen.

Ik zal je iedere dag een mail sturen over de inhoud van die dag.

 

Een uitnodiging

Graag wil ik je uitnodigen om deze drie dagen (of liefst zelfs de hele week) te wijden aan vreugde. Neem de tijd om de vreugdemeditatie iedere dag te doen. Zelf vind ik het heerlijk de dag ermee te beginnen. Je kunt merken dat je dan met een lichter gemoed door de dag heen beweegt.

Kijk de video’s en ga aan de slag met het boek (wanneer je dit hebt). Zoek gedurende de dag naar momenten van vreugde en neem je tijd er echt bij aanwezig te zijn. Door er je aandacht aan te geven, versterk je het en vergroot je jouw vreugdequotient. Zo wordt het steeds makkelijker om in een staat van vreugde te stappen.

 

Dag 1 van het online retreat

Welkom bij deze eerste dag van het retreat! In onderstaande video leg ik je uit wat we deze drie dagen gaan doen.  

De vreugdemeditatie die je gedurende dit retreat dagelijks kunt doen, vind je hieronder in drie versies: een opgenomen versie met muziek, eentje zonder muziek en een uitgeschreven versie voor wie liever een eigen tempo volgt. Daarnaast is er een Vreugde Top 100 die je kunt uitprinten om alles op te schrijven wat jou vreugde geeft. Dus neem deze dagen ook de tijd daar eens goed over na te denken. Wie weet kun je deze dagen al vreugdemomenten ervaren en opschrijven. Onderaan de pagina vind je de PDF. 

Voor nu veel plezier met de meditatie!

Vreugde meditatie

 1. Ga rustig zitten op een plek waar je niet wordt gestoord.
 2. Zet je voeten stevig op de grond en breng je aandacht naar je aardesterchakra om je te aarden.
 3. Sluit je ogen en breng je aandacht naar je hartcentrum. Als je dat fijn vindt, kun je je handen er een tijdje opleggen.
 4. Adem rustig in en uit via je hart.
 5. Je kunt je hierbij voorstellen dat je vreugde inademt en vreugde uitademt. Doe dit een tijdje.
 6. Breng jezelf vervolgens in gedachten naar een moment van diepe vreugde. Dit kan een moment zijn uit je verleden, of het kan een moment zijn waar je naartoe werkt: een doel in je toekomst.
 7. Breng jezelf nu helemaal naar dit moment toe. Neem al je zintuigen erin mee. Wat voel je? Wat zie je? Wat hoor je? Wat ruik je? Beschrijf het aan jezelf alsof het er hier en nu is. Voel de vreugde diep in je hart en diep in je lijf.
 8. Wanneer je de situatie niet alleen voor je ziet, maar ook de diepe vreugde voelt die erbij hoort, vraag je jezelf: als deze vreugdevolle ervaring een kleur had, welke kleur zou het zijn?
 9. Adem vervolgens de kleur helemaal in. Stel je voor dat je met iedere ademhaling deze kleur in je hele lijf en al je cellen opneemt. Vul daarna je energieveld ermee.
 10. Word je vervolgens bewust hoe deze vreugde in je lijf voelt, in het hier en nu.
 11. Goed gedaan! Je hebt nu je vreugde quotiënt geactiveerd.
 

Dag 2 van het online retreat

Welkom bij deze tweede dag van het retreat.

Vandaag deel ik het eerste interview door Danielle Hermeler waarin ze me naar de achtergronden van het boek vraagt. Het was, zoals altijd met Danielle, een leuk en inspirerend gesprek!

Dag 3 van het online retreat

Welkom bij deze derde dag van het retreat.

Vandaag kun je het interview bekijken over het samenwerken met Meester Adama. Zo krijg je weer een beetje een kijkje in de keuken van mijn (schrijf-)werk met deze liefdevolle Lemurische Meester.

Je geschenk voor vandaag is de channeling van Meester Adama over 2021.

[dsm_button button_one_text=”Download hier de channeling van Adama over 2021″ button_one_url_type=”download” button_one_download_file=”https://lightworkportal.nl/wp-content/uploads/2021/01/Adama-over-2021-1.pdf” button_alignment=”left” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” custom_button_one=”on” button_one_text_color=”#474747″ button_one_bg_color=”rgba(11,186,174,0.38)” button_one_border_width=”0px” button_one_border_radius=”17px” _i=”1″ _address=”6.0.0.1″ /]

Gratis weggever

Een van de manieren waarop je jouw vreugdequotient kunt trainen, is door een lijst aan te leggen van de dingen die jou vreugde geven. Je vindt er eentje voor jouw vreugde top 25 achterin het boek. Wellicht vind je het zonde in het boek te schrijven. En misschien wil je wel een vreugde top 100 aanleggen. Gebruik daarvoor deze PDF. Print hem uit en vul hem steeds verder aan. Een vreugdemomentje per keer!

[dsm_button button_one_text=”Klik hier voor jouw gratis Vreugde Top 100 ” button_one_url_type=”download” button_one_download_file=”https://lightworkportal.nl/wp-content/uploads/2021/01/Top100Factsheet.pdf” button_alignment=”center” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” custom_button_one=”on” button_one_text_size=”18px” button_one_text_color=”#474747″ button_one_bg_color=”rgba(11,186,174,0.38)” button_one_border_width=”0px” button_one_border_radius=”17px” _i=”1″ _address=”7.0.0.1″ /]

In de PDF vind je trouwens ook zeven vreugdetips.