Het werken met je aardesterchakra en het balanceren, helen en activeren ervan, brengt niet alleen een krachtige heling voor jezelf, het brengt dit ook voor de Aarde als geheel. Je draagt ermee bij aan de ascensie van de planeet.

Wanneer je aardesterchakra gezuiverd van blokkades, geactiveerd en in balans is, dan ben jij dat ook. Dan functioneer je goed als mens in de fysieke realiteit van alledag. Het mooiste daarvan is dat je door dit werk met je aardesterchakra in een staat komt waarin je veel meer Licht kunt kanaliseren.

Je bent er meer door in het hier en nu, gecentreerd in je eigen Licht. Daardoor wordt het ook makkelijker vreugde te ervaren.

Oefening: Je aardesterchakra activeren

Mocht je nog niet gewerkt hebben aan de activatie van je aardesterchakra, dan vraag je je wellicht af hoe je dit moet doen. Zoals voor alles geldt, is je intentie het allerbelangrijkst. Onderstaande meditatie is een meditatie waar je zelf mee aan de slag kunt. Neem er je tijd voor. Het kan goed zijn dit in de natuur te doen, omdat je dan directer contact kunt maken met de aarde. Zelf heb ik gemerkt dat dat niet per se hoeft. Volg je eigen leiding hierin. Ik heb gemerkt dat zitten voor mij het beste werkt, omdat ik dan mijn voeten stevig op de grond voel en beter contact kan maken met het aardesterchakra dat zich eronder bevindt.

Onderstaande video’s bevatten een aardesterchakra-activatie* en meditatie:

*Deze is afkomstig uit de cursus bij mijn eerdere boek Lemurisch Lichtwerk