We zijn afwezig van 26-6 tot en met 21-7. Cursuspakketten worden verzonden vanaf 22-7. Reacties op het forum volgen dan ook weer.

Na het gronden in je aardesterchakra, vervolg je je voorbereiding door middel van de oneindigheidsmeditatie.

De oneindigheidsademhaling is een werkwijze die ik al jaren gebruik om me zowel met het Licht in de Hemel als de Aarde te verbinden. Deze oefening werd via aartsengel Michaël aan Ronna Herman vrijgegeven. Het wordt uitgebreid beschreven in het boek Scripting Your Destiny.

Volgens dit boek is het oneindigheidsteken een gespecialiseerd patroon van Licht dat vanuit God komt en door de Elohim worden gebruikt om de spectra van evolutie te vormen. Elohim zijn bijzonder krachtige scheppingsengelen van de hoogste orde. Zij dragen een enorm hoge liefdestrilling in zich. Ze werken samen in groepen binnen de kosmische kleurenstralen. De naam Elohim is dan ook een meervoudsvorm.

Wanneer de oneindigheidsademhaling wordt gebruikt, worden de hogere dimensionale chakra’s geactiveerd. Dit helpt je om contact te leggen met je Hoger Zelf of je Ik Ben Aanwezigheid. Ronna en Michaël zijn heel praktisch. Ze zeggen dat het niet uitmaakt of je gelooft dat er 12, 36, 50 of 200 chakra’s zijn. Vraag gewoon tijdens dit proces of alle benodigde chakra’s worden geactiveerd, geharmoniseerd en samengebracht met je meervoudig lichaamssysteem.

Door vanuit het stiltepunt deze ademhaling te doen, open je volgens hen een oneindigheidspoort, zodat je je hogere chakra’s in evenwicht brengt met je fysieke lichaam. Het brengt je niet alleen in contact met je Ik Ben Aanwezigheid, maar vormt ook een beschermend veld van hoge frequentie om je heen, zodat de lagere frequenties geen vat meer op je krijgen. Het is een manier om je zielelicht dieper te verankeren. Het stiltepunt staat ook bekend als het nulpuntveld. Dit veld bevat alle mogelijkheden in de Schepping.

Mijn ervaring met deze ademhaling is dat het trillingsverhogend werkt en het afstemmen op de Lichtwerelden, en in dit geval dus de draken, vergemakkelijkt.

Onderstaande video leidt je erdoorheen. Bekijk het plaatje op de video goed voor je begint, dan kun je daarna de instructie makkelijker volgen.