Je hebt nu in deze les geleerd wat Lichtwerk is en wat daarbij belangrijk is. Ook heb je een uitgebreide energetische werkwijze geleerd, die je -geheel of ten dele- kunt doen in je voorbereiding op Lichtwerk.  

In dit lesonderwerp geef ik je een aantal voorbeelden van Lichtwerk, waar je aan de hand van de video’s zelf mee aan de slag kunt. Je kunt ze zien als inspiratie en vervolgens op grond hiervan zelf aan de slag gaan.

Lichtwerk voor Moeder Aarde

Onderstaande video is afkomstig uit de online cursus ‘Eenheidsbewustzijn’ behorend bij het gelijknamige boek. Hierin leer je specifiek over Lichtwerk voor Moeder Aarde

Meewerken aan het kristallijne 5D grid om de Aarde

Bij het verhogen van de trilling op Aarde en het ascensieproces hoort ook de verhoging van de energie het grid om de Aarde. Het ude 3D grid van leylijnen mag worden geupdraget naar het nieuwe kristalijne 5D grid. Dit proces is wereldwijd al gaande en jij kunt er met je Lichtwerk aan bijdrage. In onderstaande video uit de cursus lemurisch Lichtwerk, leer je hoe je dat kunt doen. 

Lichtwerk voor oude bomen

We hebben de bomen zo hard nodig op Aarde. Helaas is er de afgelopen honderden jaren ontzettend veel bos verloren gegaan. Onderstaande video is afkomst uit de cursus Lemurisch Lichtwerk en helpt je Lichtwerk doen voor oude bomen. 

Mediteren voor een Nieuwe Aarde

Naast het doen van Lichtwerk in de natuur of bij krachtplekken, kun je ook thuis mediteren. Onderstaande meditatie is specifiek bedoelt om te focussen op de Nieuwe Aarde.

Lichtwerk met Lichtwezens

Je kunt tijdens je Lichtwerk de hulp inroepen van verschillende Lichtwezens en engelen. In de Lightwork portal zijn veel verschillende cursussen waar je hier meer over leert, zoals het werken met de aartsengelen, eenhoorns en draken.

Onderstaande video vertelt je over het doen van Lichtwerk met draken. Deze video is afkomstig uit de online cursus Lemurisch Lichtwerk.