Oefening: Een (Lemurisch) kristal programmeren met vreugde

In Lemurisch Lichtwerk gaf Meester Adama me een oefening om een kristal te programmeren met dankbaarheid. In de channeling in hoofdstuk 10 refereerde hij hieraan en gaf aan dat je dit ook met vreugde kunt doen. Je kunt beiden doen, want het bijt elkaar zeker niet.

Het is een fijne oefening om je gevoelens van vreugde diep te verankeren, zodat je deze wanneer je het nodig hebt heel makkelijk kunt heractiveren.

Zelf werk ik het liefst met heldere, Lemurische kristallen voor dit soort werk, maar dit hoeft niet. Je kunt bijvoorbeeld een bergkristalpunt gebruiken of juist een kristal dat van nature bijdraagt aan meer vreugde. Maar je kunt ook een kristal kiezen dat jij mooi vindt en waar jij blij van wordt.

Je gaat dit specifieke kristal primair gebruiken om je vreugde in op te slaan. Omdat dit kristal bedoeld is om je specifiek te gaan helpen je vreugdequotiënt te verhogen, kan het een aanrader zijn een kristal te kiezen dat je makkelijk bij je kunt dragen. Je kunt dan kiezen voor een hangertje of een klein kristal dat makkelijk in je broekzak of handtas past.

Onderstaande video leidt je door de oefening heen.