We zijn afwezig van 26-6 tot en met 21-7. Cursuspakketten worden verzonden vanaf 22-7. Reacties op het forum volgen dan ook weer.

Je Hoger Zelf als toegang tot je Ziel

In hoofdstuk zeven leerde je al afstemmen op je Ziel. Het is een heel fijne oefening die ik je aanraad vaak te herhalen. Mogelijk lukt het je steeds beter en kun je op die manier ook hulp vragen aan je Ziel. Wanneer je zit met levensvragen, of je hebt het gevoel dat je vastzit met iets in je leven, dan kun je een beroep doen op je Ziel. Je Ziel heeft het hoogste perspectief en kan je vaak onverwachte inzichten en oplossingen bieden.

Voor sommigen is de multidimensionaliteit van de Ziel daarbij een uitdaging. Het kan lastig zijn om vanuit het contact met die grootsheid en dat Licht weer terug te schakelen naar de vraag die er ligt op het aardse vlak. Op zulke moment kan het fijn zijn af te stemmen op je Hoger Zelf. Ik neem het Hoger Zelf waar als mezelf, maar bestaand uit volledig Licht. Zij draagt echter nog wel de kenmerken van mijn persoonlijkheid, waar de Ziel die feitelijk draagt van alle verschillende Zielsaspecten die op allerlei verschillende plekken en dimensies geïncarneerd zijn. Ik zie het Hoger Zelf dan ook graag als een vertaler, die de Lichtcodes van de Ziel en al de wijsheid die daarin besloten ligt, naar ons toedraagt en ons helpt deze in ons leven op Aarde toe te passen. Onderstaande oefening doe ik graag met cliënten* en wanneer zij op deze manier vanuit het perspectief van hun Hoger Zelf naar een situatie kijken, dan komen er vaak heel heldere, en soms ook onverwachte, inzichten en antwoorden.

*Lijkt het je fijn dit onder begeleiding te doen of wil je meer weten over mijn coaching sessies? Dan vind je hier meer informatie.