In het boek noem ik de Nieuwe Aarde: een plek waarin Eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde de grondtonen vormen van de samenleving.

We bevinden ons in een belangrijke tijd in de geschiedenis. Het is een tijd waarin we als mensheid door kunnen gaan op de huidige koers, of waarin we kunnen gaan leven vanuit 5D-bewustzijn. We kunnen daarbij gebruikmaken van de speciale energieën die vanuit de Kosmos naar de Aarde worden gezonden om een Nieuwe Aarde te bouwen.

In de vorige hoofdstukken hebben we gezien hoe vreugde je trilling verhoogt en hoe vreugde je helpt bij co-creatie. Beiden kunnen daarnaast bijdragen aan een Nieuwe Aarde.

 

Lichtwerk voor een Nieuwe Aarde

Ik schreef in Lemurisch Lichtwerk al dat iedere Lichtwerker op geheel eigen wijze bij kan dragen aan het bouwen aan een Nieuwe Aarde. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om met positieve intentie, vanuit jouw zielelicht bij te dragen aan het verhogen van de trilling op Aarde, om zo toe te werken naar een Nieuwe Aarde.

Adama vraagt ons om mee te werken aan een Nieuwe Aarde:

Het is mijn oproep aan ieder die dit boek leest, Lichtwerkers, Lichtbrengers, sensitieven en zoekers van waarheid, om hun vibratie te verhogen en om te geloven in een Nieuwe Aarde. Als je niet gelooft dat het mogelijk is, dan zal het ook niet gebeuren.

In deze les doen we dat allereerst door je Ziel uit te nodigen. Zo kun je meer van je Zielenlicht op Aarde gaan gronden. Vervolgens doen we de Nieuwe Aarde meditatie. Vast volgers zullen deze al kennen.