Je Zielelicht belichamen

Meester Adama nodigde ons in zijn channeling uit om zoveel mogelijk van ons zielelicht in on leven te brengen. Vanuit de opleiding Soul Body Fusion® heb ik de techniek geleerd om je Ziel in je lichaam uit te nodigen. Je laat het Licht van je Ziel als het ware iedere cel van je lichaam vullen. Je hebt de intentie je Ziel helemaal te belichamen. Soul Body Fusion® is het versmelten van Ziel en lichaam en het beoefenen van dit proces heeft ondertussen een veld van bewustzijn gecreëerd. Hoe meer mensen het beoefenen, hoe makkelijker het gaat.

Zelf heb ik er de formele beoefening van Soul Body Fusion® niet meer voor nodig. Als ik mijn ogen sluit met de intentie om af te stemmen op mijn Ziel, dan voel ik mijn trilling verhogen, mijn hart verruimt zich en ik voel me verbonden.

Dit vraagt allereerst oefening, maar het vraagt ook een aanwezig Zijn. Ik schreef hier al over in Eenheidsbewustzijn. Omdat het in het kader van het bouwen van een Nieuwe Aarde zo ontzettend nodig is dat we allemaal vanuit onze Ziel gaan leven, in plaats vanuit ons ego, herhaal ik de oefening hier.

Onderstaande oefening is geïnspireerd op de Soul Body Fusion®, maar in een vereenvoudigde vorm. Je kunt ervoor kiezen eventueel de oefening twee keer vijf minuten te doen. Die herhaling kan maken dat je de tweede keer wat anders ervaart dan de eerste keer. Merk je dat je behoefte hebt aan meer informatie over de oorspronkelijke werkwijze, dan raad ik je aan het gelijknamige boek van Jonette Crowley te lezen.

Oefening: Je Ziel uitnodigen

Onderstaande oefening helpt je om jouw Ziel uit te nodigen.