We zijn afwezig van 26-6 tot en met 21-7. Cursuspakketten worden verzonden vanaf 22-7. Reacties op het forum volgen dan ook weer.

Welkom bij de Online Book Party!

Eindelijk is het zover! De boeken Zaden van Licht staan klaar om uit te vliegen. Reden voor een feestje!

DDat doen we vier dagen lang met volop Lichtinspiratie. Iedere dag van de book party krijg je een mailtje met inspiratie.

We trappen de book party af op 17-3. Danielle Hermeler interviewt me dan voor haar podcast Engel op Aarde en we gaan samen in gesprek over het boek.

Op 18-3 ga ik in gesprek met Martine Claeren van Herbronning.com. We hebben het over wat Herbronnen is, de mooie retraites die zij daarvoor in Spanje geeft en hoe zij in die retraites Lichtwerk met groepen doet (met kristalletjes met Zaden van Licht!). Daarbij geeft ze je tips over hoe je ook zelf kunt herbronnen.

Op 19-3 ga ik in gesprek met Nicoline Valkenburgh van SoulView. We bespreken haar bijzondere werk met het kwantumveld. Je leert wat de Zaden van Licht met die Veld van pure potentie te maken hebben en wat een quantum jump precies is. 

-We sluiten de bookparty af op de lente equinox, die dit jaar valt op 20-3. Niet alleen ontvangt iedereen die het boek heeft voorbesteld het dan als het goed is in de brievenbus. Ook heb ik een bijzonder geschenk voor jullie, namelijk een Lichtactivatie met Zaden van Licht. Zorg dat je deze – als het even kan – om acht uur beluistert. We vormen dan met elkaar een gezamenlijk Lichtveld. 

Wat moet je verder doen?

  • als je nog niet op mijn maillijst stond, check dan je mail (of SPAM folder) om je inschrijving te bevestigen.
  • maak wat tijd vrij om tussen 17 en 20 maart ten volle te kunnen genieten van de inspiratiefilmpjes en Lichtactivatie!

Ik kijk ernaar uit je daar te zien!