We zijn afwezig van 26-6 tot en met 21-7. Cursuspakketten worden verzonden vanaf 22-7. Reacties op het forum volgen dan ook weer.

Wil jij meer zicht op je zielsmissie?

In mijn boek Lemurische Zielsheling vertel ik je er meer over. Jij kunt als lezer van Paravisie gratis een mooie oefening uit dit boek ontvangen om contact te maken met je Hoger Zelf om meer helderheid te krijgen over je zielsmissie.

Wanneer je dit formulier invult, geef je je op voor mijn gratis weggever bij het artikel in de Paravisie. Let op: sta je nog niet op mijn e-maillijst? Je ontvangt dan een aparte e-mail om je inschrijving te bevestigen. Check ook even je spam folder. Naast de weggever ontvang je aan het begin van iedere maand mijn Engelen & Lichtnieuws en tussentijds Lichtflitsen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GPDR Toestemming

Klik hier voor ons privacybeleid.

Ontvang de gratis mini-workshop zielsmissie:

  • brainstorm over je zielsmissie
  • grond je in je aardesterchakra
  • maak contact met je Hoger Zelf
  • bekijk mijn interview over ‘je zielsmissie ontsluierd’

Je kunt nog veel meer over mij en mijn werk lezen op Angel Light Heart en de Angel Light Heart Blog.
Tevens vind je al mijn produkten in de webshop Angels & Co.

Angel Light Heart
Angel Light Heart Blog
Angels & Co