Wil jij een Zaadje van Licht ontvangen voor jou persoonlijk en voor de wereld?

In mijn boek Zaden van Licht vertel ik je meer over de Zaden van Licht en hoe jij hiermee kunt werken voor je persoonlijke groei, heling, manifestatie en als bijdrage aan een Nieuwe Aarde. De in het boek beschreven Lichtactivatie kun je hier gratis beluisteren. Je kunt zelf kiezen of je luistert naar de opname met muziek [M] of zonder.

Smaakt dit naar meer? Dan is mijn vorige boek Lemurische Zielsheling wellicht ook inspirerend voor je.Benieuwd? Download dan mijn gratis weggever Terug in je Kernfrequentie:

Lieve Lichtbrenger, wil jij graag tips ontvangen om terug te keren in de frequentie van je Ziel? Geef je dan op voor mijn gratis weggever. Je ontvangt een aparte e-mail om je inschrijving te bevestigen. Check ook even je spam folder. Naast de weggever kom je ook op mijn mailinglijst voor het Lichtnieuws. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GPDR Toestemming

Klik hier voor ons privacybeleid.

Je kunt nog veel meer over mij en mijn werk lezen op Angel Light Heart en de Angel Light Heart Blog.
Tevens vind je al mijn produkten in de webshop Angels & Co.

Angel Light Heart
Angel Light Heart Blog
Angels & Co