Cathelijne Filippo

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 108)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Ervaringen World Dragon Day 2023 #242537
  Cathelijne Filippo
  Sleutelbeheerder

   Ik vind het leuk dat meerderen van jullie er echt een hele drakendag van hebben gemaakt!

   @jacqueline, heerlijk die blijheid. En leuk want dat voelde ik deze keer ook heel duidelijk. Vreugde!

   @nicole ‘purple rain’, I love it. Prachtig plaatje ook van deze draak. Leuk die drakenfilms. Pete the Dragon heb ik volgens mij ook gezien en was heel schattig. Niets mis met een kinderfilm. Dan kan je innerlijke kind ook meegenieten 🙂 Prachtig hoe je Lichtwerk met de draken zich steeds meer verdiept en ontwikkelt. En mooie kaarten bij elkaar!!

   Lieve drakengroetjes,

   Cathelijne

   In reactie op: Stel je zelf voor op World Dragon Day #242527
   Cathelijne Filippo
   Sleutelbeheerder

    Dag Mary en Wilma, en alle anderen,

     

    wat fijn dat jullie erbij waren. Het was een zeer vreugdevolle Lichtactivatie. Ik zal zo even een post starten om ervaringen te delen.

     

    Liefs en Licht Cathelijne

    In reactie op: Leeuwenpoort Lichtactivatie op 8-8 #242311
    Cathelijne Filippo
    Sleutelbeheerder

     Hoi Lieve Nicole,

      

     dank je voor je berichtje hier op het forum en fin dat je ook mee hebt gedaan!

     Dat klinkt als een perfecte manier om de Leeuwenpoort door te brengen!

     Leuk van het drakenhart! Septarie linkt hoe dan ook aan de drakenenergie, met of zonder vorm van een ei.

     fijn dat je je weer Lichter voelt.

     Veel liefs!

     Cathelijne

     In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242245
     Cathelijne Filippo
     Sleutelbeheerder

      @Kjel, het is altijd een uitdaging om dat wat we tijdens onze innerlijke reizen ervaren de juiste woorden te geven maar ik kreeg meteen beeld en gevoel bij wat je schreef en het etherische dat aardser wordt is voor mij heel herkenbaar. Zo heb ik dat vaak ervaren bij innerlijke reizen naar vorige levens van klanten tijdens Lemurie. En ook dat het elfenrijk vaak verbonden voelt met de sterren.

      Fijn dat je er weer zo van hebt genoten.

      Veel liefs

      Cathelijne

      In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242243
      Cathelijne Filippo
      Sleutelbeheerder

       @Sabine, wat heerlijk! Ik hoop dat de fijne Lichtenergie nog door mag werken!

       Veel liefs en een mooie week.

       Cathelijne

       In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242240
       Cathelijne Filippo
       Sleutelbeheerder

        @Nicole, ja het is een heel mooi plekje. Ik zou dit dorp zelf nooit hebben gekozen, maar het plekje en de vrijheid en dat in de randstad, dat konden we gewoon niet laten. Grappig dat er bij meerdere van ons zoveel geluid in de omgeving was. Gelukkig heeft het je ervaring en de mooie beelden die je ontving er niet minder op gemaakt. Leuk dat kroontje! Klinkt alsof er in Glastonbury en/of sinds Glastonbury veel in je is/wordt geopend. Leuk die bevestiging via de kaart van het Zaadje van Licht!

        @Sandra wat een mooie boodschap kreeg je. Eenvoud! Door te Zijn kan er wellicht veel meer door je heen komen dan door het najagen ervan.


        @Sabine
        , leuk die wapperende handjes en mooie boodschappen binnen hetzelfde beeld.

        @Jacqueline, ik ben wel benieuwd naar die tekening. Wat leuk! Je was duidelijk al op het gezamelijke veld ingeplugd!

        Veel liefs allemaal!

        Ik ben morgen een dagje bij mijn moeder, die net is geopereerd, dus als er nog reacties zijn ben ik er maandag weer om ze te beantwoorden! Voel je vrij te delen en ook op elkaar te reageren. Alvast een fijn weekend.

        Cathelijne

        In reactie op: Contact met elfen #242235
        Cathelijne Filippo
        Sleutelbeheerder

         @jacqueline, er was ook een flinke zonnevlam gisteren. Dat heb je mogelijk naast de onweer ook gevoeld! Fijn dat het vandaag weer rustig voelde. En je kunt het ze eens vragen…over het sleuteltje. Ik heb wel het gevoel dat het eenzelfde symbolisch geschenk ik als in de channeling werd getoond en vandaag ook weer!

         In reactie op: Contact met elfen #242234
         Cathelijne Filippo
         Sleutelbeheerder

          @jacqueline, er was ook een flinke zonnevlam gisteren. Dat heb je mogelijk naast de onweer ook gevoeld! Fijn dat het vandaag weer rustig voelde. En je kunt het ze eens vragen…over het sleuteltje. Ik heb wel het gevoel dat het eenzelfde symbolisch geschenk ik als in de channeling werd getoond en vandaag ook weer!

          In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242232
          Cathelijne Filippo
          Sleutelbeheerder

           Lieve allemaal,

           na de activatie heb ik voor ons allen ook nog een kaartje getrokken uit een set die ik onlangs voor mijn verjaardag kreeg: The Sacred Forest kaarten.

           En zo passend. De Spirit Guardian of Spring kwam naar voren … oké dit is de ZOMERzonnewende…, maar waar het om gaat, de boodschap van deze kaart is….(tromgeroffel): ACTIVATION!

           Hoe mooi is dat.

           De boodschap van deze guardian:

           Get ready, big changes are ahead. Things that have been incubating are now coming to life. A profound transformation is ahead. Take risks. Keep going. Prepare for this time of upheaval, fluctuations, and renewal – and the end result will be glorious.

           Mooier en passender kan niet!

           In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242231
           Cathelijne Filippo
           Sleutelbeheerder

            @petra: wat mooi. Altijd prachtig hoe bepaalde boodschappen en sferen overlappen. Zo’n mooie bevestiging. En hoe het op een andere manier weer aanvult. Dank voor het delen van het mooie gedichtje!

            In reactie op: Lichtactivatie 21 juni 2023 #242230
            Cathelijne Filippo
            Sleutelbeheerder

             Lieve allemaal,

             Sabine is me voor met het starten van dit topic. Helemaal leuk, dus laten we allemaal hieronder delen!

             Wat een mooi samenzijn. Ik was heerlijk buiten gaan zitten op het vlonder bij onze zwemvijver. Een perfect meditatieplekje. Verderop is er een soort waterzuivering en die ruik je hier echt nooit, maar iets verderop wel. Nou….het kwam toch opeens uit het niets mijn neusgaten in. We zitten hier toch ondertussen dike twee maanden en dat heb ik niet eerder ervaren. Een duidelijk signaal. Daarna kwam er een gemotoriseerde parachutevlieger over (er is een naam voor maar ik kan er even niet opkomen). Ook dat voelde als een verstoring voor de natuur. De natuurwezens lieten me ermee zien hoe lastig het is hun werk te doen. Dus net als bij jou Sabine hebben ze onze hulp hard nodig.

             De activatie zelf was overigens heel speels met veel magie en Lichtheid. Het leuke is dat ik het weken geleden heb opgenomen en dat gaat als een channeling. Het komt door me heen. En dan ben ik het ook snel weer kwijt. Dus voor mij was het net zo goed een reis als voor jullie (dan denk ik halverwege ‘ohhh ja!’). Heel grappig is dat!

             Al tijdens de gronding in het aardesterhcakra zag ik om ons allen heen enorm veel elementaalwezens. Ze stonden als het ware te springen van ongeduld. Echt zo leuk. Hun lichamen kwamen tot aan mijn knieën en sommigen nog lager. Ze straalden puur Licht uit.

             Voor mij kwam een bekende sterrenelfengids naar voren. Deze hoort bij mijn healing team en ze kwam heling naar mijn gebroken teen brengen. Ze gooide er wat sterren- en elfenstof overheen.

             In de poel zag ik donkere energie. Er is deze week weer zonder mijn goedkeuring energiewerk op mij gedaan en ik had hier flink last van gehad. Dit werd gerepresenteerd als een soort donker monster. Maar zodra er wat elfenstof op werd gestrooid, was het poef weg. Er werd aangegeven dat het onlicht niet veel aan kan richten tegen de speelse, gouden puurheid van dit Licht!

             Ik mocht daarna met mijn eenhoorngids en mijn ziekenzuster elfenstof over de Aarde verspreiden. Eerst in oorlogsgebieden want daar waar genocide plaatsvindt, vind ook ecocide plaats. Daarna in natuurgebieden die het zwaar hadden door vervuiling en branden en daarna naar gebieden puur voor de vreugde van de verbinding, zoals de sequoias en dolfijnen!

             in de staande steencirkel was het echt een feestje. Zoveel Lichtheid! Ik zag dat er aan meerdere van jullie energetische sleutels werden overhandigd (zie eerdere blog van Sandalfon).

             Ik heb de prachtige energie mee mogen nemen in een afstemming van de nieuwe elfen en natuurwezenessence. Ik zal deze binnenkort bottelen en dan even een seintje geven wanneer deze in de shop staat voor wie hiermee door wil werken.

             Voor nu wens ik iedereen een zachte integratie van de energie. Zorg dat je rust waar nodig en voldoende water drinkt!

             Veel liefs, Licht en elfensprankels,

             Cathelijne

             In reactie op: Contact met elfen #242223
             Cathelijne Filippo
             Sleutelbeheerder

              @Wilma. Ik jouw bijdrage nu pas. Oh wat mooi die kabouter energie. Herkenbaar en ik kan me goed voorstellen dat ze er een flinke klus aan hebben.

              En…ben je als eens rond 11 uur geweest?

              @jacqueline, heb je mijn mail vandaag gehad die ik alle cursisten stuurde? daar vertelde ik over sleuteltjes:

              Lieve Cursisten,

              Voelen jullie de energie ook al opbouwen naar de zonnewende toe?
              Het grappige is dat ik tijdens de Nieuwe Maan de essence van Sandalfon afstemde en de natuurwezens zich daar ook even lieten zien en kwamen assisteren. Dat is niet eerder gebeurd. Er werden sleutels getoond met toegang tot de Holle Aarde en de natuurwezens aldaar. Ik heb het gevoel dat meerdere van jullie deze sleutels energetisch zullen gaan ontvangen!

              Morgen om 20 uur stemmen we tegelijkertijd af. Ik wacht even af hoe het weer zich ontwikkeld en of het buiten druk is, want als het even kan wil ik de Lichtactivatie naast de heerlijke beekloop van de zwemvijver doen. De natuur is altijd de beste plek om contact te maken met de natuurwezens en elfen. Ik zal naar alle waarschijnlijkheid de essence van de Elfen en Natuurwezens dan ook afstemmen, zodat de Lichtactivatie daar extra in me kan.

              Wordt vervolgd!

              Ik ‘zie’ jullie morgen!

              Veel liefs

              Cathelijne

              PS de blog lees je hier:

              Aartsengel Sandalfon over Lichtgronding en Holle Aarde

               

              In reactie op: Elfenboodschap: ga de natuur in #242222
              Cathelijne Filippo
              Sleutelbeheerder

               Dat kan ik zien en voelen Else. Heel mooi! En ook een vorm van ‘betwixt and between’.

               En leuke opdracht inderdaad Jacqueline!

               Liefs!

               In reactie op: Elfenboodschap: ga de natuur in #242211
               Cathelijne Filippo
               Sleutelbeheerder

                Wat prachtig die treurbeuken. Toevallig was er ook een in het bosje waar ik was en ik had er nog niet eerder een gezien (althans niet dat ik er me er bewust van ben). Schitterende bomen! En op die foto op afstand kun je inderdaad krachtig voelen at het wachters zijn.

                Hoe leuk die boom met gezicht. Ben je er al eens tegenaan gaan zitten om uitgebreider contact te maken?

                Liefs

                Cathelijns

                In reactie op: Contact met elfen #242210
                Cathelijne Filippo
                Sleutelbeheerder

                 Wat een prachtig elfentuintje! Prachtige eenhoorn ook!

                 Er wordt van elfen en natuurwezens gezegd dat ze de essence van het voedsel wat we neerleggen tot zich nemen. En dat is ook wel logisch zijn aangezien ze niet stoffelijk zijn zoals wij.

                 Of iets wel of niet verplaatst kan worden. Nou, ik kan me een lezing van Brian Froud op de Elf Fantasy Fair herinneren van jaren geleden en hij vertelde over ‘Good Fairies; en ‘Bad Fairies’ (naar zijn gelijknamige boek, al weet ik niet of die toen al uit was). En hij vertelde over een van de wat stoutere varianten die bij hem tot vreselijke lekkages en overstromingen had geleid. Dus als je dat doortrekt, dan zou het wellicht niet zo vreemd zijn dat ze ook iets kunnen verplaatsen.

                 Of ze dat dan zelf doen of indirect via een diertje, dat is natuurlijk een tweede.

                 Overigens kan chocola voor dieren als honden en katten toxisch zijn, dus altijd wel oppassen of die in de buurt zijn als je het neerzet.

                 Veel liefs

                 Cathelijne

                15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 108)