Ellen van den Ende

Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • Afgelopen week was best pittig. Vaak vermoeid wakker met lichte hoofdpijn… zonnevlammen werken ook lekker in op mijn systeem… ach ja. Vanmorgen ook met hoofdpijn wakker, dus nu echt een rustdag ookal had ik nog wat klusjes in huis te doen.

  We zouden gisteravond eerst visite krijgen, maar toen die zich afmeldde, kon ik om 8 uur toch mee doen met de activatie. In de piramide was er veel licht, maar ik heb er verder weinig van meegekregen wat er gebeurde. Wel kwam er een prachtige bol licht met de code naar me toe, die ik met mijn handen in het hartgebied mocht plaatsen. Dat was heel fijn. En verder laat ik de energie maar zijn gang gaan.

  Vanmorgen heb ik de kristallen auraliet (tegen hoofdpijn) en Codekeeper rookkwarts in mijn broekzak gestopt om weer balans te krijgen. Cathelijne, toen ik (weer) de betekenis ging opzoeken op internet voor de codekeeper kwam ik als vanzelf bij jouw pagina uit. Niet zo toevallig dus dat die energie nu zo passend is 🙂

  Dank jullie wel allemaal voor het delen van jullie ervaringen! Zo fijn om zo verbonden te zijn.

  Liefs, Ellen

  In reactie op: Lichtactivatie 20 maart #241277

  Hoi Kjel,

  Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen! En wat een bijzonder moment om contact met je broer te hebben. Een prachtig cadeau.

  Tot de volgende keer en groetjes,

  Ellen

  Voor mij voelde het anders dan de vorige keer. In ieder geval me minder druk gemaakt over controle hebben over hoe iets zou moeten zijn.

  Ik vond het wel grappig, dat ik echt rende naar de violette straal om er in te gaan staan (nog voordat je er over sprak). Duidelijk behoefte aan een grote schoonmaak 🙂 De groene straal voelde anders. Daar liep ik heel rustig naar toe, voelde als “heilig” (ben niet religieus, maar weet even geen andere benaming). Was een heerlijk omhullende douche.

  Cathelijne, leuk hoe je vertelt over jouw ervaring en je kristallen!

  Groetjes,

  Ellen

  In reactie op: Activatie 8 maart #241000

  Geen haast hoor, want ik begrijp heel goed dat je nu je tijd moet verdelen 🙂

  Ik hou de mail in de gaten.

  In reactie op: Activatie van 8 maart met hernieuwde essences #240982

  Leuk om hier een paar andere reacties te lezen!

  In het begin had ik even moeite met de windstreken, want waar is het oosten? Dat haalde me even uit de activatie. Ik had ook een witte draak bij me. Dacht eerst nog… nee, moet roze zijn… maar was toch echt prachtig wit 🙂 Controle blijkt dus nog een dingetje.
  Verder zag ik heel veel wit licht, voelde heerlijk warm en vreugdevol. Eén van mijn zielmissies is het werk dat ik nu al doe in mijn praktijk. Dat voelde heel vertrouwd en fijn.  Mijn tweede komt nog. Probeerde het te zien, maar er ligt nog een sluier over. Eerst datgene echt loslaten waar ik nu nog een paar weken mee bezig ben om af te sluiten.

  Gisteravond en vannacht heb ik van boven naar beneden heel veel stroompjes “elektriciteit” gevoeld. Soort van subtiele inwendige rillingen, want ik had het enorm koud.  Wel heel fit wakker geworden.

  Groetjes,

  Ellen

  In reactie op: Activatie 8 maart #240972

  Had je mijn mailtje nog gezien?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)